Dinant Elbertus Dierssen (geboren 2 jun 1956 - overleden 28 okt 2018)

Info alleen zichtbaar na inloggen

Vandaag

Geen historische gebeurtenissen
  
 
 

De focus van deze website ligt, zoals de naam al doet vermoeden, op de stamboom van de familie Dierssen. Inmiddels telt het ongeveer 400 personen en gaat terug tot het jaar 1690. Maar omdat twee ouders heb, en de afkomst van mijn moeder ook belangrijk voor me is heb ik ook een stamboom Tuenter op gezet. Deze stamboom kent op dit moment ongeveer 100 personen.

Geachte gast

LET OP!! De standaard login na registratie is via de link stamboom in het menu genealogie!!

Deze website kent twee gedeelten waarop je kunt inloggen. Het eerste gedeelte is de website op zich met toegang tot artikelen en de fotoalbums. Verder is er een grafisch eenvoudige stamboom aanwezig.

Je kunt hierop inloggen via "LOGIN ALGEMEEN"

LET OP!! Heb je voor september 2020 geregistreerd? Dan kun je NIET inloggen op dit gedeelte. Login via het menu genealogie!!

 

Het tweede gedeelte omvat een uitgebreide stamboom inclusief documenten waar je afhankelijk van de toegewezen rechten informatie vindt en wijzigingen kunt maken of doorgeven. Dit gedeelte is toegankelijk via het menu "genealogie > stamboom".

Iedereen die zich heeft geregistreerd heeft toegang tot het twee gedeelte. Gebruikers die zich na augustus 2020 hebben geregistreerd kunnen de inloggegevens ook gebruiken om in te loggen in het algemene gedeelte.